AKTUELNO

Reljić mora da podeli budžet po svom nahođenju.

Nakon što je proglašen novi vođa, u Belu kuću je stiglo još jedno pismo. Naime, Veliki šef je poslao zadrugarima budžet za ovu nedelju, koji je Filip Reljić trebao da podeli po sopstvenom nahođenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Podsetićemo vas da ste ove nedelje kažnjeni nedeljnim budžetom od po 1000 dinara. Vođa treba da odluči koji zadrugar će koliko dobiti. 18 zadrugara treba da dobije 1000 dinara, 15 zadrugara treba da dobije 2000 dinara, 12 zadrugara 3000 dinara. Vođa je taj koji treba da odluči ko će koliko dobiti novca - pročitao je Reljić pismo Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je napravio haos jer mu je Reljić dao najmanji budžet, a potom je Miljana Kulić želela da i ona dobije odmah budžet, te je napravila pravu pometnju. Naime, Vladimiru Tomoviću je zasmetalo što Filip Reljić želi da mu da najmanji budžet, te mu je oteo novac koji je tatu majstoru bio u ruci, a potom je i Miljana Kulić prigrabila svotu novca želeći da je dobije za sebe. Obezbeđenje je odmah uletelo u kuću, a vi uživo na TV Pink možete pratiti šta se dešava.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Zadruga

'