AKTUELNO

Dok je Kulićeva lila suze, Lazar je tešio i smirivao.

Da Miljana Kulić non-stop menja raspoloženje govori i činjenica da je nakon vrele akcije i mirnog razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom, Kulićeva ponovo ušla sa njim u raspravu.

Naime, Miljana se prisetila situacije kada ju je Čolić iznervirao zbog čega je ona nasrnula na njega. Kulićeva je odjednom počela da lije suze i da se udara govoreći kako je više bole njegovi postupci nego da je nasrnuo na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ćutao sve vreme dok sam se ja raspravljala sa Saškom. Ispada da je tebi svejedno što je ona pričala za mene da sam ja ubica deteta i da sam k*rva. Gde je tu dostojanstvo i karakter? - pridikovala je Miljana Čoliću.
Boli mene k*rac za njih. Ti mene kada si udarila ja nisam pričao sa njom. Ne možeš te postupke tako gledati. To ne znači da ja tebe ne volim - pravdao se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene više bole postupci nego ovo (udarala je Miljana sebi šamar). Sve mu se smučilo. Ne mogu da se raspravljam sa tobom, sa majkom, pa kiretaža. Ne mogu više, loše mi je - govorila je Miljana jecajući.
Ja sam tebi prešao preko svakih reči. Ti mene u "Zadruzi 32 nisi vređala, ja sam to tebi rekao. Ja tebi zameram samo to vređanje, pljuvanje i onda me ne kraju poliješ - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'