AKTUELNO

Kulićeva ne prestaje da mu pridikuje.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pokazali da među njima i te kako postoje emocije, te je nakon razgovora o njihovom odnosu i masaže, tokom ranih jutarnjih sati došlo do žestokog verbalnog konflikta.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Miljana je i dalje ubeđena da Zola nije iskren sa njom i da želi samo korist da izvuče iz njihove veze, dok se Čolić pravdao.

Ti si za mene pročitana knjiga, znam za tvoj dogovor sa Bobanom. Ono u šta je sumnjam ne može niko da promeni. Da mi neko kaže: "Ovaj Lazar te voli, želi porodicu sa tobom, nije sa tobom iz koristi, ne bih mu verovala. Ja nisam ovca da me vodiš - besnela je Miljana na Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš ti da postoji osoba koja će reći da su normalne stvari koje si ti uradila? Što sam ja potpisao ugovor? - Zato što si ti meni non-stop zvocala kako sumnjaš u moju ljubav, kako ću te ostaviti kad izađemo odavde - upitao je Zola Miljanu.
Mogao si da budeš žrtva, ti ne možeš da budeš igrač veći od mene, ne možeš da pobediš. Da te ne volim, nikad ne bi mogao da me pobediš. Dokaži da me voliš, povuci se maksimalno. Spavaj, budi Ivan Gajić - pričala je Miljana Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'