AKTUELNO

Cimeri je pažljivo slušali.

Maja Marinković odlučila je večeras da iznese nove detalje iz svog privatnog života. Ona je prvo pričala o tetki koja je preminula, a zatim se dotakla odnosa sa ocem i sa majkom. Inače, Maja se tek pre nekoliko meseci pomirila sa majkom, nakon što godinama nisu pričale.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ta tetka bila kao majka. Nije imala svoje dete... Čuvala me ceo život. Živela sa mnom. Bukvalno mi bila kao keva. Ona je imala šećer, primala je insulin i nije to primala na vreme, pa pila po dve litre soka dnevno. Odemo tata i ja na more, ona završi u bolnici. I meni javi neki dečko koji me je podržavao: "Tetka ti je u bolnici, šećer...", ja u šoku. Mi se ujutru vratili iz Grčke i kada smo došli ona se trese, mokra, opalila je promaja, dobila upalu pluća. Kada se vratila kući, bilo joj dobro, pa loše... I jedan dan ja dolazim, vičem: "Tetka, tetka...", ona me gleda... Ja se istraumirala. Tu mi skratila pola života. Posle pet, šest dana, ona umre - rekla je Maja, a Dalila i Dejan su je pažljivo slušali.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što smo se pomirile... Ona je mene ostavila kada sam imala 15 meseci. Čuvala me baka, dok nije umrla kada sam ja imala 12 godina. Ona nije bila dobra sa tatom. Onda ju je tata tužio za alimentaciju i nismo pričale. Tada sam imala 12, 13 godina i nismo pričale do neke moje 18. godine i bile smo dobre nekoliko meseci, a ja nikad luđa tada. Nismo se slagale i onda smo opet prekinule komunikaciju i nismo pričale 6 godina, dok nisam izašla. Znaš kako mi se javila? Zvoni mi telefon, ja se javljam i ona kaže: "Halo, ovde ona najgora", ja u šoku! Kada smo se videle bilo je emotivno, ali opet oprostiš, majka ti je - pričala je Maja o mami.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'