AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Kao i svake nedelje u rijaliti programu "Zadruga" održava se "Izbacivanje", a voditelj Ognjen Amidžić ulazi na velelepno imanje i kako bi obavio razgovor sa zadrugarima. Treća na redu je bila Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarka je pre svega prokomentarisala vezu sa Stefanom Karićem i priznala da im mnogi cimeri zavide.

Kao da je neki đavo ušao u sve nas, Marija polila Sašku, ona odreagovala kako je odreagovala. Nataša bila mirna, onda nabola Mimu. Sada se skidaju maske, pokazuju se prava lica - istakla je Iva, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve više rastu emocije. Danas ga je Mima ošišala, izgleda preslatko, opet sam se zaljubila. Naravno, neke stvari njemu smetaju kod mene i obratno. On se šali, pa onda ljudi protumače pogrešno. Naš je dogovor da stvari rešavamo van crnog stola, u "četiri oka". Sve više, iz dana u dan, naša veza postaje kvalitetnija. Kod nas ništa nije išlo odmah, nego postepeno, mislim da je ovo kvalitetno i dugotrajno, ja se nadam - rekla je Iva.
Ne želim da joj dam kadar, ali evo reći ću. Kad god je njoj bilo teško, bila sam uz nju, bile smo jedne od boljih prijateljica. Jako je proračunata. Prvo mi je rekla da ne bi ništa sa Stefanom, a onda radi suprotno. Gledala sam je kako uzima garderobu, kozmetiku, kakve sam sve stvari kod nje videla. Ne znam da li je ljubomorna, ali i da jeste, mislim da je zbog toga što je Stefan dobar prema meni, pa ona želi isto tako - pričala je Iva o Nataši.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teskta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

'