AKTUELNO

Di-džej se nije nadao negativnom komentaru od Santane.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Šta te je pogodilo malopre od zadrugara, koji su to pozitivni, a koji negativni komentari - upitao je Lepi Mića Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da je Miljana prošla kroz teške trenutke, ali ne odobravam ono što se desilo u subotu. Ja preko toga što je ona uradila u subotu neću preći. Ja sam očekivao da će mi Janjuš dati više vetra u leđa. Što se tiče Borine nominacije, to me je razočaralo - rekao je Zola.
Ako tebe nije blam svojim blamova, ja onda tebi ne mogu govoriti šta da radiš. Koja je tvoja svrha da sediš ovde, za nula evra, ako ona neće da bude sa tobom? Jednom si dokazao, drugi put sada, a izašao si sa krompirima. Ako si došao da se boriš za Miljaninu ljubav, bori se, ako nisi, idi spakuj se i bori se kao di-džej, a ne ovde da se blamiraš. Ti si mene izdao kao drug, ja neću tebi da odmažem, ne želim da ti nanosim zlo. Ti demantuj mene i sve ovde zadrugare, dokaži da nisi prikolica ovde - uputio je Bora ove reči Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nije meni cilj da Zola ovde ispadne, želim da ostane do kraja, da se osamostali, da on napravi priču sa nekom devojkom. Boro, ti da meni želiš dobro ti ga ne bi poslao u izolaciju. Preko moje grbače niko neće dobiti kadar - uključila se Miljana u diskusiju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

'