AKTUELNO

Ona nema dlake na jeziku.

U večererašnjoj emisiji stiglo je pitanje i za Jovanu Tomić Matoru, a voditelj Milan Milošević ga je pročitao zadrugarima: "Veruješ li da je Stefan iskren prema Ivi".

Foto: TV Pink Printscreen

Otišla sam do Stefana da mu kažem to, ljudi sumnjaju, a ne treba da dolazi do takvih situacija ako su prijatelji. Videla sam da između vas postoji hemija, meni se čini da ste bili intimniji i više ste vremena posvećivali jedno drugom dok niste bili zajedno. Znam da bi on sa njom prekinuo ako bi to hteo. Meni nije normalno da njihovi prijatelji njih komentarišu. Kad imaš devojku neke stvari moraju da ti smetaju. Ja sam dozvolila u prošloj zadruzi, ne treba da postoje ni zagrljaji sa drugim osobama niti bilo šta - rekla je Matora.
Ja čekam čika Osmana za Novu godinu, da porazgovaram sa njim, da on Stefana uputi na pravi put sa kog je skrenuo, kad on bude došao za Novu godinu biće druga priča - dobarila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je bilo upućeno Ivani Šopić: "Rekla si kod Ognjena da sa Filipom to više nije to, a onda si se pomirila, da li si to uradila samo zbog sujete".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iz besa svašta kažem, ali sam tu očigledno lagala. Ja sam njega vratila na pravi put. Stvarno mi je proradila sujeta - rekla je Šopićeva.

Autor: R.L.

#Zadruga

'