AKTUELNO

Janjuš poručio Kulićevoj da mu ne spominje ime!

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, a bilo je za Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su odgovorili na pitanje zbog čega se ne pomire.

Zašto se ne pomirite, ipak ste rođeni jedno za drugo, vas je posvađao gornji deo stola? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno nas niko nije posvađao, da je to bila prava ljubav, nas niko ne bi mogao da posvđaa. Dok sam mislila da je prava ljubav, ali ja sam ovo očekivala. Kao da mi je Bog rekao da to uradim, što sam uradim. Ja sam uvek u njemu videla Slobu Radanovića i Davida Dragojevića! Meni u korist ne bi bilo da se on povuče i ćuti, spava, šta ja imam od toga? Ovako svake nedelje novac ide na žiro račun, sad kad bi on spavao, kad bi bio mrtva patka kao što je sa mnom bio... I na žurkama igra, kažu mi ljudi, veseo je, sa Natašom kuva kafu, to joj on pravi. Prave paklene planove sa Tomovićem, Lepi Mića ga nagovara da me disfalifikuje - govorila je Miljana.
Sa moje strane je bila prava ljubav, ja bih njoj dao i srce i dušu, ja sam to rekao na radiju, neko ko je potencirao na našem raskidu je njeno ponašanje. Mislim da se ni sa njene strane nije smanjila ljubav. Što se tiče tog tada, njeno ponašanje, ponižavanje, mene niko ništa ne nagovara, ja mogu da popričam sa svojim zadrugarima, koji mi daju vetar u leđa. Mene niko ne može da odljubi od ove žene, ja nemam 15 godina, već 26 - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram da te bude Miljana! Ološu jedan! - uzviknuo je Vladimir Tomović.
Nemoj da si me spomenula, gledaoci sve vide! - odbrusio joj je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'