AKTUELNO

Dramatično na imanju!

Lepi Mića bio je sledeći gost voditelja Bore Santane i Baneta Čolaka u emisiji radio "Amnezija". Tema koja je aktuelna ovih dana je odnos između Ivane Šopić i Stefana Karića, od kada je Jelena Pešić izjavila da između njih postoje varnice. Pevač je prokomentarisao tu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnosi Šopić-Karić su jasni kao dan. Ona ima dečka, on ima devojku, oni su ovde drugari. Od emotivne veze tu nema ništa, da su hteli, ušli bi. Ivana voli ljude kakav je Filip, izazovnije veze, sa više slobode. Ona ovde želi avanturicu. Što se tiče Stefana, njega Ivana ne interesuje - rekao je Mića, pa se osvrnuo na odnos između Jelene Pešić i Vladimira Tomovića:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jeleni Pešić i Tomovića, to nema šanse, on ne bi dao svoj obraz. Da li on duboko u sebi gaji nešto prema Jeleni, to samo on zna. Ona je malopre pokazala da je zainteresovana i te kako, to je pokazao i njen sukob sa Minom. Ona čeka povratni odgovor. U životu je sve moguće, mene ništa ne bi iznenadilo - pričao je Mića.

U tom trenutku je upala u studio Miljana Kulić, koja se pokajala zbog toga što je govorila za Jelenu da je prava dama i najveća dama u "Zadruzi", pa je osula paljbu po njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da će mnogim devojkama da padnu maske, da smo mi Jelenu hiperbolizovali kao damu. Tomović bi mogao da skine Jeleninu masku - rekla je Kulićeva, pa izašla iz studija.
Nije dama. Ključ Jelene Pešić ima Maja Marinković, treba da kaže javno sve - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#Lepi Mića

#Miljana Kulić

'