AKTUELNO

Imale su posebnu čestitku za slavljenika.

Filip Reljić, tatu majstor danas slavi rođendan sa svojim rijaliti cimerima. Na adresu Bele kuće je stiglo mnoštvo poklona, čestitki, bogata trpeza kojoj su se obradovali svi zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Po dolasku u restoran "Dubioza" zadrugari su otpevali Reljiću rođendansku pesmu, a on se potom posvetio čitanju rođendanskih čestitki, a najviše su ga raznežile reči majke Indire i sestre Sare Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi moj sine, izdrži! Ti si moj ponos, ljubav i sreća. Neka ti ova godina donese mnogo ljubavi i sreće. Šaljemo ti pozitivnu energiju. Uvek budi ono što jesi i ne sekiraj se mnogo. Poljubi mi Gaju, reci mu da ništa ne brine. Poljubi mi Ivanu Krunić, puno poljubaca za "III/2" - pročitao je Filip čestitku svoje majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi brate, želim ti da igraš, pevaš, jedeš. Ne mogu da nađem reči kojim bih ti opisala koliko mi fališ. Nedostaju mi tvoji saveti. Tvoj i moj smisao za humor, koji samo ti i ja razumemo. Čula sam da si tražio parferm, pa sam ti ga i kupila. Veliki pozdrav za Gaju, Ivanu Krunić i ekipu "III/2". Imate nešto posebno, ne dozvolite da vas površne svađe razdvoje - pročitao je Filip čestitku svoje sestre Sare Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Reljić

'