AKTUELNO

Pokazala pravo lice!

Dok je Dejan Dragojević komentarisao Vladimira Tomovića, povela se tema koja bi sve zadrugarka bila sa njim. Naime Dalila Dragojević je ustala i prokomentarisala da bi mnoge zadrugarke bile sa njenim suprugom u aferi, a onda su se pojedine cimerke pobunile, jer nije htela da ih imenuje.

Iva Grgurić je među prvima ustala i rekla da Dejan za nju nije muškarac, a onda ju je Dalila prozvala na osnovu njenog bivšeg dečka Marinka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim muškarce, izgleda okej, ali nije za mene - prokomentarisala je Iva Grgurić, na šta je Dragojevićka burno odreagovala, tvrdeći da je govorila da bi volela dečka kao što je Dejan.
Odjednom ne vole takve muškarce, ali poznavajući njenog bivšeg dečka, kog ja lično poznajem... Marinko, njen bivši momak, je metar i žilet, ima zalizanu kosicu i priča kao beba, ni M od muškarčine - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj Marinko je za mene bio savršen, jer nije ženskica koji će da se svađa ovde, imao je svoj stav. Za mene Dejan nije muškarac, možda za tebe jeste - uzvratila je Grgurićeva.

U video prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'