AKTUELNO

Ukućani žestoko zamerili Saniju!

Raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića izazvala je nikad čudnije reakcije, s obzirom na to da je većina zadrugara koja se uvek žali, danas ćutala kao zalivena. Lepi Mića se osvrnuo na današanja dešavanja, naročito rekacije Sanija Ibraimova i Stefana Miloševića.

Vladimir je pokazao da je neprijatelj njegovog prijatelja, njegov neprijatelj. To je kada je Miljana u pitanju. Rekao sam danas Saniju i Pandi, nebitno ko je vođa, vi imate prava da se žalite zbog malog budžeta! Oni su ćutali sve vreme, posle su gestovima i svađama pokazali da su nezadovoljni, a da nisu smeli da kažu - rekao je Lepi Mića.

Foto: Pink.rs

Voditelj Milan Milošević želeo je da čuje mišljenje Natalije Ibraimov i da li je ona imala uticaja na današnje Sanijevo ponašanje tokom raspodele budžeta.

Ja smatram da ne treba da ulazi u sukob sa njim, bar dok ja nisam tu. Meni to jako teško pada. Ja sam danas prećutala jer sam čekala večerašnju emisiju. Nisam odreagovala, jer sam očekivala da ćemo dobiti mali budžet. Mene je zabolelo to što mi je rekao, kao žen... Rekao si da nas ne podnosiš. Mene je to kao ženu jako povredilo,možda nekog drugog ne bi, zbog čega sam se celog dana osećala loše. Zaista sam se šokirala, jer mi nismo imali nikakav konflikt, sem onoga za vikend - objašnjavala je Natalija.

Tokom Natalijinog izlaganja Sani i Vladimir su se umešali.

Bez obzira što se ne volimo, ja sam danas prokomentarisao da je imao dva lepa gesta... - rekao je denser, a Tomović se nadovezao.
Napokon si rekao pravu rečenicu: "Mi se ne volimo!" - istako je Tomović.
Pogrešno sam se izrazio. Ti nas ne voliš - rekao je Ibraimov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'