AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Intrigantan odnos Tare Simov i Mateje Matijevića, koji su bili intimni u "Zadruzi 3", nedeljama drma Belu kuću u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

Naime, Mirko Gavrić otkrio je detalje razgovora sa Tarom, u kojoj se nazire da je Simova bliska sa Matijevićem radi osvete prema Anđeli Veštici.

Ti si bila vrlo jasna i konkretna, od prvog jutra kada smo se probudili, već drugog dana ste se češkali na tadašnjem Matejinom krevetu, ako se sećaš. Od trenutka kada je Mina ušla sa informacijom o Anđeli Veštici, rekla si da se sve može protumači kao tvoja osveta - rekao je Mirko Gavrić.

Dalila je prekinula raspravu rekavši da nije tačno da Tara nije znala za vezu Veštice i Mateje, te da je očigledno da ne govori istinu.

Ja sam znala da su Anđela i on imali konekciju, ne i da su bili zajedno. Nisam znala da su njih dvoje bili u vezi, zaista - objasnila je Tara.

Foto: Pink.rs

Rekla si da imaš dve osobe kojima moraš da se svetiš, Marku Đedoviću i Mateji Matijeviću - otkrio je Vladimir detalje razgovora sa Tarom.
Da sam htela nekome da se svetim, svetila bih se Marku koji joj je prijatelj, a ne dečku koga nisam poznavala - rekla je Tara.
Daviš se u sopstvenim lažim - prokomentarisao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs

#Tara

'