AKTUELNO

Simova priznala šta zamera Marinkovićevoj.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje medusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Da li si se družila sa Majom samo da bi bila bliža sa njom kako bi bila sigurna da se neće smuvati sa Matejom i da li misliš da je Maja namerno prišla Mateji, jer zna da ste vi raskinuli i da će tako izazvati reakciju gledalaca? - upitao je Filip Taru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sam Majom bila dobra kada je ušla. Što se tiče Matejine povezanosti sa Majom. Đedović mi je nakon nedelju dana rekao da je on merkao Maju. Nakon toga sam ja skrenula pažnju na njeno ponašanje, stvari koje mi smetaju i kodekse prijateljstva. Ja nisam želela da se ružno ophodim prema njoj, ja sam joj objasnila sve izmešu redova. Majo, ti si prešla tu liniju kada si počela da se družiš sa njim. Majo, družila si se sa njim iako si znala da se on meni sviđa - pričala je Tara.
Kome ti možeš nešto da namećeš? Ti mene ne možeš da razdvojiš od osobe sa kojom se ja družim - odbrusio je Mateja Tari.
Trebala si otvoreno da mi kažeš Tara - prokomentarisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'