AKTUELNO

Dragojevićka začudila zadrugare.

Dalila Dragojević je, pre nego što je postavila pitanje u večerašnjoj "Igri istine", iskritikovala zadrugare, a onda podigla Jelenu Pešić i šokirala sve za stolom.

Postavila bih pitanje Jeleni Pešić. Čula sam neku priču, da li postoji napolju muškarac koji je oženjen, ima troje dece? Da li si ti bila sa tim muškarcem pre rijalitija i da li je to osoba zbog koje si napustila posao i došla u rijaliti? Zašto si napustila posao? - upitala je Dragojevićka Pešićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, ja imam previše kolega koji su oženjeni, ni sa kim me nisu povezivali. Ne znam na koga se aludira. Što se mog posla tiče, radila sam devet godina u IT kompaniji, putovala od Smedereva do Beograda, bilo mi je naporno. Bila sam zatvorena u kancelariji od 9 do 5, svaki dan od Beograda do Smedereva, imala dva udesa. Slučajno mi se desila ova priča, prihvatila sam zbog toga što želim da se bavim privatnim poslom. Samo je došlo do prezasićenja, to je sve. Ništa loše u toj firmi nisam doživela, samo je došlo do prezasićenja. Ne znam na koga se aludira na tog oženjenog, ako je moj najbolji prijatelj, on ima jedno dete. Ovo je stvarno bio izazov za mene - odgovorila je Jelena.
Nije provereno, samo sam pitala. A i svi su nekako u čudu što si ušla - nadovezala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#igra istine

'