AKTUELNO

Otvorila dušu.

Kako Nikola Orozović nije odgovorio Saški Karan na pitanje u večerašnjoj "Igri istine", ona je postavila pitanje Dalili Dragojević, a pevačica je želela da zna šta Dragojevićka misli o Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša sam imala prilike da upoznam u emisiji pre ulaska. To smo izgladili napolju, pozdravili smo se po ulasku najnormalnije. Kada sam ga upoznala, stekla sam loše mišljenje o njemu. Posle, vremenom, shvatila sam njegov smisao za humor i njegovu igru u rijalitiju. Janjuš je osoba sa kojom nisam imala konflikt. Kad su njegovi prijatelji u sukobima, on se ne petlja, to mi se dopada. Ušao je ovde da bude pozitivan. Konstantno mu spominju Anu, Ana mi je rekla da su oni imali druženje, ništa mi je navodila šta ovde ljudi pričaju. Volela bih da Ana i David uđu ovde, da se sve iznese na čistinu. Za mene je jako kvalitetna osoba, ima neke poteze koji me podsećaju na Mikija Đuričića - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nijednu ružnu reč o Ani nisam rekao. Ja ovde nikome nikoga nisam spomenuo. Ja se šalim na svoj račun. Hvala ti za ovo što si rekla - rekao je Janjuš.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#igra istine

'