AKTUELNO

Zadrugari šokirani njegovim izdanjem!

U večerašnjoj "Igri istine", priliku da svojim cimerima postavi pitanje dobio je i Sani Ibraimov, koji je prethodno odgovorao na pitanje koje mu je postavio Lepi Mića i napravio pravu pometnju za crnim stolom. Kada se situacija smirila, Sani je postavio pitanje Banetu Čolaku.

Šta ovo znači, zašto si se tako obukao? Od početka, od kada smo ušli ovde, bilo bi lepo da kažeš, ja sam jedini znao da imaš prsten na ruci. Taj prsten je značio da je dogovor koji si imao sa Erminom validan i da Ermina zna da je sve u redu. Kada ga budeš skinuo, to bi značilo da si se zaljubio. Ja znam šta je istina, znam da je voliš. Da li si znao stvarno da će ona ući? - upitao je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Opklada je u pitanju, da zna mama. Ja nisam produkcija, niti režija, da mogu da znam da li će ona ući. Nisam znao, pretpostavljao sam. Ljudi su pričali da sam ja započeo kontakt sa Ivanom da bi Ermina ušla. Ja sam mogao da budem ovde sa 18 devojaka, to ne bi značilo da bi ona ušla.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama nije jasno ovo pitanje - pobunili su se zadrugari.
Pošto ja sve ovde radim fejk, ne znam što vas nervira kada ja ustanem. Nije mi jasno ovo skakanje. Pustite me da foliram i lažem. Objasnio sam, nadao sam se da će ući. Priželjkivao sam, ali nisam namerno radio sa Draganom i Ivanom to da bi ona ušla. Nisam smišljeno i namerno radio - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

#igra istine

'