AKTUELNO

Sasule jedna drugoj sve u lice.

Nakon što je Bora Santana odgovorio na pitanje koje mu je postavio Mateja Matijević u "Igri istine", on je podigao Maju Marinković i postavio joj pitanje.

Da li je istina da si rekla da ti se svideo Stefan, pa si prešla na Tomovića kada si videla da nemaš prođu i da si digla ruke kada je otišao na ostrvo sa Ivom? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Stefanom ništa nije bilo, on je simpatičan dečko. Ja i dalje mislim da je kulturan, svađa sa njim nije promenila mišljenje. Nisam rekla da mi se sviđa, rekla sam da je simpatičan - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni si rekla da ti se dopada Stefan Karić - rekla je Tara Simov, a onda je Maja prišla njoj i Mateji.
Da li je ovo sada zbog Mateje? Nisi ti tema Tara, Stefan je tema - uzvratila je Marinkovićeva.
I meni si isto rekla, Majo - ubacila se Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ne želim da budem u krevetu sa osobom koja je započela drugu priču. A sada ću da postavim pitanje Tari Simov. Družiš se sa mnom, da se ne bih Mateji približila? Mi se družimo, nemoj da se tripuješ. Ja sam mnogo veće rijaliti igrače prej*bala od tebe. Nisi čovek ako se družiš sa nekim tako iz koristi. Da li je na mestu da me psuješ, a da mi se pre toga šlihtaš? - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Družite se vi, daće Bog da bude nečeg više između vas. Ti si pravi izbor za njega. Jeste na mestu, ja sam nevaspitana uličarka - odbrusila je Tara.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Maja Marinković

#Stefan Karić

'