AKTUELNO

Ne piše joj se dobro.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 3", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi pušteni snimak ticao se razgovora Marka Janjuševića Janjuša i Ive Grgurić o Maji Marinković i njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem.

Znam da ne priliči Ivani i meni da pričamo tako, šta da radim. Malo mi je neugodno - rekla je Iva.
Ja ovakve reči neću da oprostim. Rekla sam njima dvema šta imam. Ništa više od maženja sa Vladimirom nisam imala. Ja da me upoređuju sa Minom neću da dozvolim. Imala sam mnogo lepo mišljenje o Ivani, sad me je demantovala - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam joj šta će da se dogodi. Iva je moja drugarica. Znam šta sam rekla. Čula sam da Vladimir hoće da zavede Maju i da se ponovi ono sa Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo imali s*ks, niti ćemo. Lako je Mini, svakog ko ima dve hiljade dinara je je*ao. Što nikada nije izašao klip da ja njih ogovaram. Ne interesuju me. Sram vas bilo - govorila je Maja.
Ja sam želeo nešto sa njom, a sad više neću. Sad je samo gledam kao drugaricu. Nikada nisam rekao ovo što su one iznele - rekao je Tomović
One bi obe uradile to da su muškarci, kraj - rekla je Dalila.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Autor: I.R.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

'