AKTUELNO

Nije htela da mu prećuti ovo.

Voditelj Milan Milošević je pročitao još jedno pitanje, koje je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću, a glasilo je: "Da li si se uplašio da će Mina da ti ode kod Bojana, pa si odmah pogazio sve što si rekao?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se uplašio. Ne sviđa mi se kad dođe neko novi odmah da se širi, ja sam ovde najjači. Ja bih najviše voleo da sve devojke ovde uzmem za sebe. Nisam sujetan, ali ne dam svoje. Ja se menjam kao vreme - rekao je Vladimir.
Vladimir je ušao s pričom da su sve njegove, jedna po jedna otišle. Samo mu Mina ne mrda. Iva otišla kod Karića, Milica kod Filipa... Dolazi situacija Tomović i Mina se grle, ja sam bila u šoku - navela je Tara.
On kad god bude poželeo da bude sa potencijalnom kokoškom može da bude u svako doba. On se distancirao, pa su se onda i one povukle. Nemojte da se tripujete, nemojte da pljujete u bunar iz kog ste pili vodu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu se sve manje može - zaključila je Tara.

Sledeće pitanje ponovo je bilo upućeno Tomoviću, a glasilo je: "Zašto non-stop ponavljaš da su Tara i Mateja vodili ljubav dok su bili na zadatku, kad to nije tačno?".

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su rekli da su vodili ljubav prve noći zadatka, a mi smo videli. Ne mogu ja o njihovoj priči da pričam, oni su rekli i previše. Ja sam u prošloj sezoni imao zadatak sa Stanijom, da tu nije bilo ničega. Mogao sam i ja tako i ja sam od krvi i mesa - naveo je Tomović.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'