AKTUELNO

Zadrugari su ga nagradili gromoglasnim aplauzom.

Jelena Pešić je tokom prethodne večeri primetila da je Milan Petković u nedostatku sa garderobom, pa je to svojim cimerima prenela. Vladimir Tomović, Marko Janjušević Janjuš, Bora Santana su samo neki od zadrugara koji su pokrenuli akciju da se Pinkovoj zvezdi sakupi garderoba, zbog čega je on bio oduševljen.

Voditelj Milan Milošević je pohvalio gest zadrugara koji su pokrenuli ovu akciju, a potom se Petković zahvalio svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pohvalim momke koji su poklonili garderobu Milanu. Treba svi da se ugledate na Tomovića, Janjuša, Boru i sve koje su mu pomogli. To je divan gest - pohvalio je voditelj zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora mi je dao košulju, Bojan mi je dao majicu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je poznato, Milan Petković je učestvovao u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" i svima pokazao kakav talenat poseduje. Mirko Gavrić je javno obećao Petkoviću da će mu pomoći nakon izlaska iz "Zadruge 3" da snimi album, zbog čega je zavredeo gromoglasan aplauz.

Ja sam njemu sinoć obećao, kada budemo izašli odavde da će dobiti kompletan album. Upoznao sam te kroz "Pinkove zvezde". Ti si neko u koga ja verujem godinama unazad. Tvoj talenat zaslužuje da se podrži - rekao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Milan Petković

#Mirko Gavrić

'