AKTUELNO

Nije mogao da se smiri!

U toku noći u emisiji ,,Pitanja novinara" nastala je opšta pometnja dok je Dalila Dragojević osuđivala ponašanje njenog cimera Miloša Bojanića.

Međutim, i ostali zadrugari imali su mnoštvo komentara na račun njenog odnosa sa Dejanom Dragojevićem, na konto njenog ophođenja prema njemu kao muškarcu. Marija Kulić nije mogla da prećuti, pa je otvoreno priznala da on nije za nju i da njoj priliči jak muškarac.

Ona naspram njega izgleda kao tetka, oni ne idu jedno uz drugo! Smešni su. Ona je otresitija, sposobnija, on izgleda kao kučence! Može da se ljuti koliko god hoće, ali uz nju ide muškarac koji je ili sličan njoj ili je jači od nje - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je burno odreagovala na sve što je Kulićeva izgovorila, pa joj je stavila do znanja da je ništa neće ubediti da ostavi Dejana, a ni on nije mogao da ostane uzdržan od komentara, što je dodatno stvorilo tenziju u Beloj kući.

Uz mene ide muškarac koji je izabrao mene! Šta znači jak muškarac? Je l' treba da se bije?! On je za mene najjači, najbolji i najviše ga volim na svetu! Možete da se okrenete svi protiv mene, on je moj! - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju boli to što Miljana ne može da pobedi nikad! Ona je ljubomorna i to boli, ona je otišla na kiretažu da bi se pokazala i da bi pobedila! - rekao je Dejan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'