AKTUELNO

Žestoke opaske su upućene!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili, kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 3", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Prvi video-prilog koji su zadrugari imali prilike da vide jeste intrigantan odnos Maje Marinković i Vladimira Tomovića tokom žurke, kada ju je on poljubio. Marinkovićeva je tvrdila da je poljubac bio u nos, a te večeri Mina Vrbaški doživela je emotivni pad, zbog onoga što oseća prema Vladimiru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta, ja sam sve ovo videla, posle toga je nastalo ono što je nastalo. Rekla sam, nas dvoje nemamo komunikaciju, neću da komentarišem njihovu vezu. Deluje mi kao njihova igra - rekla je Mina.
Jesmo prešli granicu, ali se vidi i na snimku da me je poljubio u nos. Bilo je svuda, samo nije bilo u usta. Ja neću da budem njegova igračkica, ali ako se on bude uozbiljio... Ja neću da se stavim u isti koš kao Miona i Mina. One su krive za to. Ja da sebe brukam i da mi se smeju ljudi, neću - tvrdila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja već dva meseca radim neke stvari sa devojkama koje radim. Mi smo prelep par, te večeri je bio problem što je Mina popila - izjavio je Tomović.

Potom su Saška Karan i Lepi Mića ustali i izneli svoje mišljenje o svemu što se desilo između Mine, Maje i Vladimira. Zadrugari su se pobunili zbog Tomovićevog ponašanja prema devojkama, pa su mu otvoreno ukazali na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'