AKTUELNO

Da li će ovo Jovanovićevu naterati da priđe Filipu?

Marko Janjušević Janjuš je priznao Drvetu mudrosti da mu ljubavno savetovanje i te kako polazi za rukom. Košarkaš je zamolio Drvo za muzičku želju, a zauzvrat je morao pojedinim zadrugarima da daje ljubavne savete.

Po izlasku iz Rajskog vrta, on je održao obećanje, pa odmah porazgovarao sa Mionom Jovanović o njenim simpatijama prema Filipu Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da ti se sviđa, nemoj da se lažemo. Znam da bi volela da ste zajedno, ali je to ovde malo teže. Ja tebe razumem, ali ti si malo stegnuta. Nisi imala nijednom momka do sada, ali moraš malo da se opustiš, da flertuješ malo. Ne možeš da odbijaš svakoga. Koliko je samo Filip dolazio da priča sa tobom. Lepa ti, lep on. Ja ga pitam šta je sa Mionom, on ćuti. Ćutanje je odobravanje. Ja verujem u vas - započeo je Janjuš komunikaciju sa Mionom.
Filip nikada nije dolazio da priča sa mnom. On je rekao ko se njemu sviđa. Bio je sa Milicom, Šopićeva je tu. Janjuše, jesi li ti video kakva je njegova devojka Marijana? Uopšte nismo slične - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se slučajno smuvate, nema s*ksa. Ako bude on sa tobom 10, 20 dana, onda može. Prvih 20 dana se držite za ruke i šetate se - savetovao je Janjuš Mionu.
Ma kakav s*ks? Janjuše, ja sam klinka za njega. Vidiš da je on neozbiljan. Ode na žurku, ljubi se sa jednom, drugom, trećom - nećkala se Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Janjušević Janjuš

#Miona Jovanović

'