AKTUELNO

Ostale bez hrane!

Kada su se vratile sa žurke Nataša Radan i Dragana Stojančević primetile su da im je nestala hrana, zbog čega su završile u suzama. Inače, dok su svi ukućani bili na žurki, Miloš Bojanić i Vladimir Adžić su noć proveli u spavaćoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je Adžić sakrio hranu od svojih cimera, a kada su ove dve ukućanke plakale, Vladimir je negirao da je to učinio. Ostali zadrugari su odmah pokušali da uteše svoje cimerke, a bilo je i onih koji su im obećali da će sa njima deliti svoju hranu ove nedelje.

Sve što smo imali od hrane, sve su nam uzeli! Sve što je moglo da se uzme pored kreveta, sve su uzeli! Našli su meni da kradu hranu! Sve što su mogli, sve - kroz suze je govorila Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavili su nam samo mleko i hleb. Mene boli k*rac za hranu, ali nikoga ne diram. Hoću da mi se vrati sve. Ko će da mi vrati, ko? - pričala je Nataša Radan dok je plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanite žene... Imamo mi, Stefan i ja, sakrivene hrane za četvoro ove nedelje. Jedemo zajedno i ćutimo! Ma Adžić je milion posto, milion! Adžiću da li si ti uzeo hranu? - pričao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma gde sam uzeo! - rekao je Vladimir Adžić.
Niko nije - dodao je Miloš Bojanić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Stojančević

#Nataša Radan

#Vladimir Tomović

'