AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Zadrugari ove noći moraju da donesu tešku odluku i od dva potrčka, Milice Kemez i Filipa Đukića, odluče koga će zadržati u Beloj kući, a koga nominovati.

Sledeći je svoju nominaciju izneo Vladimir Tomović, a posle njega i Lepi Mića, koji su nominovali Filipa.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je rijaliti u pitanju ja isključim emocije, ne pokazujem ih. One noći kad sam čuo Miličinu priču, srce me je zabolelo. Tad sam osetio bol u grudima, oči su mi bile pune suza, slab sam na nju, tako da ću poslati Filipa u izolaciju. Mislim da se nikad ne bi posvađali, on mi je jedno od najvećih iznenađenja, energija njegova mi jako prija, mislio sam da ćemo imati neke sukobe - naveo je Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su u vezi, prazne se i emotivno i fizički, zato su srećne i vesele. Filip je dobar dečko, nema ništa zlo u sebi, ima to oblačenje koje je meni jako interesantno. Milica je sinoć jedina rekla istinu, bez okolišanja. Ovde je jako iskrena, hrabra, bori se sa svojim problemima - zato ću je ostaviti ovde, ja nju mnogo volim. Filipa ću poslati u izolaciju, kakav bih ja bio čovek kada bih njegovu devojku poslao u izolaciju - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Zadruga 3

'