AKTUELNO

Nikome nije jasno njeno ponašanje!

Za vreme večerašnjih pitanja gledalaca, voditelj Milan Milošević pročitao je i pitanje koje je publika postavila Dalili Dragojević. "Rekla si da sumnjaš u istinitost Miličine životne priče, nakon toga si pokušala da se izvučeš sa pričom da si razdvajala Miličinu priču i njen život. Zašto te je to toliko izvelo iz takta?" - glasilo je pitanje za Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, te noći kada ju je Dalila povredila svojom izjavom, Milica Kemez istrčala je iz Bele kuće i počela da plače. Miličina životna priča raznežila je i rasplakala ceo Balkan, a kada je Kemezova plakala zbog Daliline izjave, tešile su je Marija i Miljana Kulić ispred paba.

Ja sam rekla sve što sam imala onu noć. Ako nekome nešto nije jasno, neka vrati video na Jutjubu, verovatno postoji. Ja znam šta sam rekla! Nisam rekla da njena životna priča nije istinita, nego da ljudi sumnjaju. Nisu svi plakali tada, nego su prevrtali očima, jer Milica nije pokazivala emociju dok je pričala tu priču. Ja jesam plakala, ali sam sedela na krevetu. Ne bih da komentarišem ovo. Meni je strašno reći da sam nekoga dokusurila. Rekla sam da više ničiju životnu i ljubavnu priču neću komentarisati - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću uvek da budem tu uz Milicu, ako joj nešto treba. Ali, meni se njeno ponašanje sada ne dopada. Mića i ja smo joj pričali i videla je i osetila je na svojoj koži, kao Miljana, da je bila odbačena, da je bila prevarena... I ona opet ode ispod pokrivača. Ona kaže: "Nije bilo s*ksa, ali smo bili ispod pokrivača, pa kao da jeste". Ja znam kakav je Filip. Meni je sve bilo jezivo kada je pričala svoju priču - izjavila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'