AKTUELNO

Natalija se suprotstavila njegovom mišljenju.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali tokom prethodne noći veoma emotivan susret kada su jedno drugom izjavili ljubav, a potom su ispričali šta jedno drugome zameraju. Kulićeva nikako ne može da se oporavi zbog kritika koje joj je Zola uputio, pa se poverila zadrugarima kako je prošao njihov susret.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti rekao da te voli? Meni se čini da on tebe koristi - pričala je Natalija Miljani.
Ja sam ga pitala ima li nešto da mi kaže i on kao: "Aha, da, volim te". Ne znam više u šta da verujem. Kao da smo tamo bili tri minuta - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U ovu konverzaciju se uključio i Vladimir Tomović koji je dao svoje viđenje situacije i okrivio Mariju Kulić za neslogu u vezi svoje ćerke.

Miljana, on je u rijalitiju bio dobar prema tebi. On te poštovao, ali napolju nije bio dobar. Natalija, on ima stav, ali nema čvrst karakter. Nađite dominantnijeg muškarca do Miljane, nema toga, poubijali bi se posle tri dana. Njoj treba neko da je smiri. On je momak na mestu. Voli je 100 odsto, mogao je da sedi kući, a došao je iz Dervente da te vidi. Marija je najveći problem u toj vezi. On, bre, drhti, Marija priča da je njemu hladno. Ti si sinoć Miljana bila najsrećnija žena na svetu. On sinoć nije dobio ni jedan jedini dinar, on je došao sinoć ovde jer je tako hteo. Da tebi nema Marije, ti bi bila srećna sa njim - pričao je Tomović.
Ja mislim da on nju koristi. Vidi se da Miljana voli njega - dala je svoj sud Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'