AKTUELNO

Nije mogla da joj prećuti.

Tokom večerašnjeg provoda, kada se slavio rođendan Miljane Kulić, došlo je do manje svađe između Tare Simov i Mine Vrbaški. Mini je zasmetalo što je Tara, kako ona navodi, komentarisala sa Stefanom njen odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Mina je noćas bila veoma bliska sa ovim ukućaninom. Oni su provodili često vreme zajedno, držali se za ruke, a u nekoliko navrata milimetri su ih delili do poljupca. Kako bi saznala šta se dešavalo, Mina je odlučila da ode kod Tare koja je sve negirala.

Da te ja pitam... Pošto pričaš... O kakvom planu sa Tomovićem? Ja te ne razumem! Šta ti pričaš Stefanu? Ti spominješ neki plan! Lepo, rekao mi je da ja imam neki plan sa Tomovićem! To mi je Stefan rekao! Ti ne znaš neke stvari koje se dešavaju u kući, što onda pričaš? Stefan mene nikada ne laže, tako da... - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam ga: "Da li vidiš Minu i Tomovića?", kakav plan? Nije tako! Šta treba da pričamo 15 minuta još? Rekla sam: "Da li vidiš Minu i Tomovića?" i on kaže da je upućen! Sedela sam i pričala sa Stefanom, kakve to veze ima sa tobom? - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je zatim izašla iz sobe, i sela na krevet koji se nalazi u dnevnoj sobi. Tom prilikom bila je veoma nervozna i besno posmatrala šta rade ostali ukućani među kojima je bio i Vladimir Tomović.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'