AKTUELNO

Pokušali su da reše svoje nesuglasice.

Mima Živković je ušla danas u sukob sa predstavnikom sedme sile Markom Đedovićem koji ju je napao da nije iskrena i da je ogovarala Dalilu i Dejana Dragojevića, a to im nije rekla u lice.

Zbog ovoga je Mima porazgovarala sa Dalilom i Dejanom i požalila im se, da bi oni potom pozvali Đedovića kako bi raspravili, a tada su Marko i Mima ponovo došli u sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Cela kuća me napala zašto vas nisam ocrnila. Marko Đedović i ova ekipa - jadala se Mima Dalili i Dejanu, a potom su oni pozvali novinara kako bi raspravili o ovome.
Što ti podstičeš nju da nas napada. Ti nagovaraš ljude da nas napadaju, a sa nama si dobar - upitala je Dalila Đedovića.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi joj rekla ništa u lice nego si lajala sa strane. Izvinila ti se kad sam ti ja rekao. Nastavi priču - insistirao je Marko.
Šta si se zakačio za mene? Ti si puvalo, ti se plašiš, ti si p*čka u dubini duše, ti ne umeš ništa da kažeš nekom muškarcu. Ja sam Dalili i Dejanu rekla šta sam mislila. Ja ne umem da mrzim. Postoji život i van rijalitija. Ja sam mu glupa, ja sam mu dvolična - žalila se Mima.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marko Đedović

#Mima Živković

'