AKTUELNO

Oseća se kao da je neko bacio magiju na nju.

Mina Vrbaški bila je pozvana od strane Drveta mudrosti u Rajski vrt, te je zadrugarka otišla kako bi porazgovarali o svim novim dešavanjima koja su se desila na velelepnom imanju.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je onako kako sam i očekivala. Pa, biću iskrena, kao što već znaš, u drugoj sezoni sam imala emocije prema Vladimiru, moja najveća greška i krivica što ja njemu nisam to rekla, pre nego što se smuvao sa Stanijom i to nikad sebi neću oprostiti! Možda oni ne bi ni bilo zajedno, a možda je i dobro što se ovako desilo. Moj problem je što ja ne mogu da kontrolišem svoje emocije i znala sam da će kad-tad doći do ovoga, jednostavno, moja stara osećanja koja sam imala prema njemu su se na neki način vratila, zato što sam postala prisnija sa njim. Ja njega mnogo volim, on je meni mnogo drag, ali ja sam svesna da ulazim u probleme, jer se on ovde sa devojkama igra. Počela sam da ga izbegavam, do juče do žurke, kada je prošao pored mene i poljubio me u obraz. Ja vidim da on meni sve vraća za ono što sam ja njega vređala kad je ispao. Mene neko može lako da povredi, ti to znaš, a došla sam ovde da bih bila srećna i nasmejana. Pokušala sam da ugasim svoje emocije prema njemu, ali je on počeo da se smeje, mislio je da se šalim. Lepi Mića mu konstantno skreće pažnju, gledam u njega kao tele u šarena vrata. Ja sam odabrala njega, ne znam ko da uđe, on je meni, samo u njega gledam. Kada bih se ja promenila, možda bi se i on promenio - ispričala je Mina.

Mina je potom otkrila da joj je Vladimir priznao da je namerno nju pravio ljubomornom sa Mionom Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si skinula prsten sa ruke? - upitalo je Drvo, te je Mina otkrila da ga je skinula tokom prethodne noći, a da je razlog bio Tomović, te se zadrugarka rasplakala.

Mina je potom briznula u plač, iz straha da će se Tomović poigrati sa njom.

Osećam se kao da je neko bacio magiju na mene - dodala je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'