AKTUELNO

Simova takođe ne podržava Jelenino ponašanje.

Filip Reljić se poverio Milanu Petkoviću da mu smeta što je njegova bivša devojka Jelena Krunić previše bliska sa Matejom Matijevićem, a on ga je uveravao da je Krunićeva veoma društvena i temperamentna devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja je znam četiri godine. Ona je devojka koja ne može da kontroliše svoje emocije i ko god se nađe u njenoj blizini, taj može da strada. Ona može da napravi sr*nje kada god hoće. Ne trebaju ti takvi ljudu za grbačom. Video sam je ludu, normalnu, video sam je kako funkcioniše, ona ne bira sredstva i način na koji će da odreaguje. Treba da znaš neke stvari pre nego što odreaguješ - pričao je Milan Filipu.
Je l' tebi ovo okej? - pitao je Filip Milana misleći na prisnost Jelene Krunić i Mateje Matijevića koji su uživali na krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

U njihovu konverzaciju se uključila i Tara Simov koja je napravila pravu zbrku u odnosu Filipa, Mateje i Jelene.

Pijan si burazeru, smaraš. Ne zanima ga to - dobacila je Tara.
Ovo je jadno, ovo nema kraja. Ja pričam sa tobom i ona se ubacuje. Ona je jedno malo zlo hodajuće. Jelena da je bila ovde nikada ne bi uradila ovo što je uradila što je Tara sada uradila - besneo je Petković.
Misliš da bi Tara radila ovo što radi Jelena, da se muva sa drugim likovima, da mazi druge ljude ovde. Nije radila ovu pasivnu agresiju. Tara je jedina koja me je tešila kada sam plakao - branio je Filip Simovu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni prilazi Tara i govori mi: "Je l moguće da to radiš, Reljić vas gleda" - preneo - prepričavao je Mateja Filipu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Filip Reljić

'