AKTUELNO

Kada je pročitala poruku od prijatelja, ona se rasplakala.

Nataša Radan je nakon Ivana Gajića pročitala rođendanske čestitke od svojih najmilijih. Iako je Ivan imao nekoliko pisama, zadrugarka je na samom početku istakla da će ona svoje poruke brzo pročitati jer su samo dve stigle na adresu Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Draga naša Nataša, doša je tvoj dragi dan, danas nam je rođendan. Želimo ti puno uspeha, sreće i ljubavi. Budi nam srećna i nasmejana i ona naša drugarica koja nije usamljena. Želimo ti da lepo proslaviš svoj rođendan. Volimo te puno. Nikola i Ana - pročitala je Nataša svoju prvu rođendansku čestitku, a zatim otvorila drugu:

Foto: TvPink Printscreen

Draga naša Nataša, želimo ti srećan rođendan. Da si nam živa i zdrava i kao i uvek svoja i jedinstevena, bez brige šta drugi misle o tebi, jer te tvoji prijatelji najbolje poznaju i imaš našu podršku. Inače, ne bi bilo loše da si malo aktivnija. Mnogao nam nedostaješ. Čekamo te. Milica, Anđela i Sara - pročitala je Nataša i drugu čestitku.

Ono što je čudno jeste da Nataša nije dobila poruku ni od koga iz svoje porodice, već samo od prijatelja, a možda je to ono što ju je i rastužilo u prvi mah kada je zaplakala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nataša Radan

'