AKTUELNO

Žestoko!

Atmosfera u Beloj kući je večeras dodatno podgrejana klipovima koji se puštaju zadrugarima. Jedan takav ticao se Sanijevog komentarisanja fizičkog izgleda Marije Kulić. Mariji su zasmetali komplimenti koji su joj udeljeni, pa je nastao opšti haos u koji se umešala Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam kod kuće bila i da je moj muž bio u rijalitiju ovde i da sam od kuće gledala da bi on neku onako (dodirnuo po zadnjici), on bi istog momenta umro za mene. Ova žena šta opravdava ili se pravi blesava, ne znam... Nije mi jasno. Ili sam ja preterano ljubomorna ili posesivna, ne znam, meni bi to itekako smetalo - prokomentarisala je Marija Natalijin stav.
Meni ovo izgleda kao okretanje na šalu, da se ne shvati ozbiljno, a Nataliji da nije smetalo ne bi imala reakciju napolju. Po mom mišljenju, nijednoj ženi koja je u braku ne može da odgovara da njen muž komentariše drugu ženu - izjavila je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Nijedan muškarac ovde tebi ne sme da priđe sa tobom da razgovara. Dejan u diskoteci sam sa ogledalom igra, zato što si ti ljubomorna - uzvratio je Sani Dalili.

Foto: TvPink Printscreen

Sani je pokušao da objasni zadrugarima prirodu svog odnosa sa ženom, i rekao da su oni umetnici koji su dugo u braku i da im je normalno komentarisanje izgleda drugih žena i muškaraca, te da oni redovno dobijaju komentare na račun svog izgleda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S.Đ.

#Dalila Dragojević

#Marija Kulić

#Sani Ibraimov

'