AKTUELNO

Mariji ovo nije prijalo!

Akteri sledećeg video-snimka koji je večeras pušten zadrugarima bili su Ivan Gavrilović, Gagi Đogani, Sani Ibraimov i Nina Babić. Tom prilikom, Sani je hvalio izgled Marije Kulić i istakao da voli starije gospođe. Takođe, tada je i Gagi imao samo pozitivne komentare na Marijin izgled.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon snimka, nastao je haos u kući, s obzirom na to da je Marija Kulić burno reagovala. Marija je poručila Saniju da je više ne komentariše, a svoje mišljenje iznela je i Sanijeva supruga Natalija.

PROČITAJTE: NIJE TAKO VERNA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA? Dalila uhvaćena u PREVARI, evo sa kojim poznatim voditeljem se STRASNO LJUBILA! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Natalija je rekla da je čula da je rekao da sam lepa žena. Čovek je u braku, meni je glupo da kažem: "Gleda me ovaj". Ništa ja ne vidim! On me ne zanima! Rekla sam Nataliji da nema bojazni zbog mene, mene te stvari u rijalitiju ne zanimaju, ja imam muža. Natalija je sigurna! Sani, od sada ćemo da pričamo drugačije! Nemoj ti da se zaj*bavaš sa mnom. Moj muž gleda ovo, lepa sam za njega i za sebe. Natalija, lepo mu kaži da mu je ovo prvi i poslednji put - burno je reagovala Marija.
Ja sam to gledala... Marija je stvarno prelepa žena, moj suprug voli pametne žene sa karakterom. Marija, aman, da li ti je neko ikada uputio kompliment? Ja sam sa mojim suprugom 20 i kusur godina i imamo pravo da komentarišemo. Zašto bi mi bilo neprijatno da mi neko udeli kompliment? - govorila je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao komplimente. Malo sam žargonski mahnuo rukom, kao ono "po g*zi". Šalimo se, malo se zezam, taman posla! Svi koji su me upoznali, znaju da volim da se zezam i šalim. Nemam nikakve namere prema njoj, Gagi i ja se samo zezamo da nam prođe vreme - rekao je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja poštujem što je udata! I više ne želim nikome da delim komplimente - izjavio je Gagi.
Za Sanija ne znam, ali za Gagija znam. Pričao sam sa njim. Ovde ima samo jedna žena koja mu se sviđa, a to je Jelena Pešić - umešao se Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'