AKTUELNO

Opet zaratile!

U Beloj kući večeras se održavaju nominacije, a ukućani biraju između Stefana Karića i Ive Grgurić. Izlaganje Bore Santane, koji je svoj glas dao Stefanu, prekinule su Miljana Kulić i Dalila Dragojević.

Njih dve nastavile su svoju raspravu, koju su imale na samom početku večerašnjih nominacija. Dalila je svojim komentarima provocirala Miljanu, a potom ju je pogodilo to što je Kulićeva za njenog supruga Dejana rekla da je "kučence".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sve vreme nešto dobacuje. Kao što sam upala Dejanu, to je sukob mišljenja. Prvo tvom suprugu smeta Iva! Drago mi je što ste opstali nakon rijalitija. Ja tebe nisam uvredila, nego njega. Ovaj šiljati treba da skrati krilca, jer ste previše poleteli. Svako po zasluzi - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj suprug nije dresirano kučence. Iva je sinoć ponovo pokazala da ne može da kontroliše svoje emocije. Mariji svaka čast, ona je sve vreme opominje, ali gledaoci treba da čuju da se Miljana Kulić neće promeniti i da dolazi period u kom će ona pokazati da ima problema u svom ponašanju. Ti si mog muža nazvala "kučencetom", ti si moju porodicu uvredila - pričala je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: PONOVO JE IMALA ESTETSKI ZAHVAT! Ljuba Pantović se sinoć pojavila na Pinkovoj žurki u nesvakidašnjem izdanju, a ovo ju je ODALO! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dalila Dragojević

'