AKTUELNO

Ništa nije želeo da sakrije.

Zadrugar Vladimir Tomović bio je specijalni gost u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bora Santana i Bane Čolak pripremili su mnoštvo pitanja za njega, budući da je jedan od najaktuelnijih učesnika "Zadruge 3".

On se odmah osvrnuo na žestoku svađu koja se dogodila između Stefana Miloševića i Radeta Lazića prethodne noći, jer im je zaparao uši jedan njegov komentar kada se bura stišala.

Foto: TvPink Printscreen

Devojke su savršene, blago komšiluku koji ih zaobiđe. Neću da budem pristrasan, zamerio sam Stefanu, jer je posle incidenta prišao Radetu da se raspravlja. Ne razumem kako neki muškarac može da se kači sa nekim ko ima pirsing na jeziku, on nikad nije imao tuču u životu. To je kao da hoćeš da se biješ sa nekim ko neće da ti uzvrati. Stefan ima odlične fore u trenutku, ali je plasira posle pola sata kad je svi zaborave. Mora da izbalansira trenutak - rekao je Vladimir.

Kako je Vladimir sa većinom devojaka u dobrim odnosima, ali i prisnim, voditelje je zanimalo da saznaju sa kojom zadrugarkom nikada ne bi imao prijateljski odnos, ali i čije mu se ponašanja najmanje dopada.

Foto: TvPink Printscreen

Ja u životu nisam video osobu kao što je Tara, ima ljudi koji to vole, ali ne bih voleo da smo u istom gradu. Ako baš ne povede računa o svom ponašanju, ne znam...Devojka koja pljuje drugu devojku, gađa cigarom, šutira, to je za mene sramota. Upućuje psovke Lepom Mići, to je užasno i za svaku osudu.

On je žestoko iskritikovao Taru, a nije izostavio ni da naglasi da su izjave Mine Vrbaški po pitanju njegovog pristupa njoj bile lažne i neiskrene i da je to jedini razlog zbog kog se distancirao od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne komuniciramo, Mina me izdala, saznao sam da je bila zaljubljena u mene. Onda je ustala i ispričala neistine kako sam hteo da je poljubim. Jako je sve to ružno i da sam to hteo, nije trebalo da to uradi na taj način. Lepa je devojka i definitivno se bolje ponaša sad nego u "Zadruzi 2", ali te igrice za stolom. Ako se popravi vremenom bićemo okej - rekao je Vladimir.

Tomović je iskoristio priliku da spomene i Staniju Dobrojević, bivšu devojku sa kojom je bio u vezi u drugoj sezoni Zadruge, pa priznao da ima taktiku.

Foto: RTV Pink

Stanija i ja više nikad nećemo biti u emotivnoj vezi, mnogo toga smo rekli jedno o drugom. Sramota me šta se sve izdešavalo, što se mene tiče može da uđe odmah. Taktiku imam, jasno i glasno kažem. Svaka je na nekom testu kod mene. Posle nekog vremena videću da li će neka zaslužiti moju pažnju. Miona nije pokazala emocije, možda je ona malo prisnija sa mnom nego sa ostalim muškarcima. Imam visoko mišljenje o njoj, ali nije ona neko ko je skrhan i plače za mnom, nisam to primetio. Mina nije slagala, slučajno kad smo se pozdravljali dodirnule su nam se usne - bio je iskren Tomović.

Ti znaš sa kim si bio glavni akter i sa kim ćeš ostati

K.Ristić

#Vladimir Tomović

'