AKTUELNO

Nije mu bilo lako da prizna.

Zadrugar Vladimir Tomović postao je neprepoznatljiv za mnoge učesnike, budući da je u prethodnoj sezoni Zadruge 2 predstavio sebe u najlošijem svetlu, a sve zbog turbulentne veze sa Stanijom Dobrojević, ali i žestokim konfliktom koji je imao sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Sa mnogo cimera je vodio ratove, a ovoga puta odlučio je igra igru na konstruktivniji način i pokaže svima da je humor njegova jača strana i da ume da privuče pažnju  bez ikakvih konflikta i destruktivnih rasprava.

Foto: TvPink Printscreen

Tomović je odlučio da u emisiji ,,Pretres nedelje" u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem ispriča ko je bio najveći motiv i razlog njegove promene.

Ja sam ovde već rekao da sam ovde ušao da olakšam mojoj mami moj boravak ovde. I da ulazim u neke priče i u kadar, želim da moja mama gleda kako se mi sp*damo, to joj mnogo lakše pada, nego neke stresne situacije kao što je bilo prošle godine. Ja sam se prošle godine krvio sa svima, haos je bio. Nisam ušao kao ovca, nego kao neko ko je spreman da se igra. Ja mnogo toga radim zbog nje, nemojte da mi zamerite što se ja šalim sa devojkama. Ja svoju majku nisam prepoznao kad sam se vratio kući. Što se tiče Mine, to je bezveze što je rekla da sam pokušao da je poljubim - rekao je Vladimir.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Vladimir Tomović

'