AKTUELNO

Tenzija raste u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću sa pismom Velikog šefa koje je sve iznenadilo, ali i sačuvalo jednog od zadrugara od ispadanja. Reč je o Stefanu Kandiću koji je pošteđen jer je njegov redni broj glasanja 25.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon čitanja Milan je morao da spomene način na koji je vođa Lepi Mića podelio nedeljni budžet što je napravilo razdor među klanovima, pogotovo onaj koji vode Vladimir Tomović i Stefan Karić.

Ja sam se vodio logikom da će doći vreme kada će ovde biti budžeti i po 500 dinara. Moraju da se što pre naviknu. Ja nisam kriv što neko puši tri kutije dnevno i po ceo dan pije kafu. Vladimir, Janjuš i Stefan su dobili ukupno 10 hiljada, ako im je žao nekih zadrugara, neka im pomognu. Sa tim parama bi neko ovde uživao, da zna kako sa njima - govorio je Mića, a onda se oglasio Janjuš:

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče toga da će biti gazda, pomislio sam da ću imati veliku budžet. Ja sam čovek od 130 kila, ne mogu odmah da prestanem da jedem kao što sam jeo kući. Ne bih se bunio da mi je dao srednji budžet. Nekima 4 hiljade, na primer Ivi a sinoć su se svađali sa njim, malo mi je to licemerno Sećam se kada su imali ovde po 500 i 1.000 - govorio je Janjuš, a onda je Ivana Šopić imala šta da kaže:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam, videću kako ću ovde da se snađem. Sigurno neću da kamatiram ovde, da trčim kod Saške Karan, nisam luda. Neću od nje da kupujem cigarete, pa makar prestala da pušim. Što se tiće Miće, ja znam da nije loš čovek. Ja ću da se snađem, eto  - priznala je ona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'