AKTUELNO

Grgurićeva nije znala šta ju je snašlo.

Tokom noći došlo je do žestokog sukoba između Ive Grgurić i Lepog Miće i to zbog Milana Petkovića. Naime, pevač je osudio Ivu jer se druži sa Pinkovom zvezdom zbog interesa, odnosno zbog hrane, što je ona demantovala.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Milanom si samo da bi jela. Ti si došla da to pojedeš ovde, a ne da pričaš sa njim. Da nisi bila gladna ne bi ni došla ovde - napao je Mića Ivu.
Mi se družimo samo. Šta mi ne možemo da pričamo? Puca mi k*rac šta vi mislite - odbrusila mu je Grgurićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Petković rekao da ga je Iva pozvala u svoj krevet tokom prethodne noći, Mića je tražio objašnjenje za njeno ponašanje, a ona se našla u nebranom grožđu.

Kada sam te ja danas pitao za Milana, rekla si mi: "Molim?", a mogla si da kažeš da ste prijatelji. Posle si mi rekla kako si bacila oko na Stefana Karića. Milana Petkovića je uvukla sinoć u krevet. Milanu je sinoć rekla da spava kod nje u krevet. To je interesna sfera. Prijateljice, prijatelj ne spava sa tobom u krevetu. Ivo, on je meni rekao da si ga ti pozvala u krevet kod tebe, da se ne bi patio ovde - pričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega nisam zvala da spava sa mnom, već u krevetu pored mene - pravdala se ona.
Nije bilo u tom kontekstu da me zvala kod nje u krevet. Ja nisam razumeo da je to opcija u krevetu do tvog - rekao je Milan i objasnio da nije dobro razumeo svoju cimerku zbog čega je nastao ovaj haos.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Iva Grgurić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'