AKTUELNO

O ovome će zadrugari sutra pričati!

Mateja Matijević je večeras ušao u krevet Ive Grgurić, što je rastužilo Taru Simov jer gaji simpatije prema njemu. Simova se u jednom trenutku osamila u ekonomskom dvorištu i plakala. Tara i Nina Babić su u cik zore tražile jaja na farmi, a nakon bezuspešne potrage se vratile u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: NISU IMALE MIRA! Tara i Nina tražile OVO u cik zore, pa SKOVALE PLAN! (VIDEO)

Kada su ušle u spavaću sobu, Tara je došla do Nininog kreveta, gde su radile vežbe. U jednom trenutku je to zasmetalo Miljani Kulić, koja ih je zamolila da prestanu. Simova je tada otišla u svoj krevet, ali ju je Babićeva vrlo brzo izvukla iz istog i pozvala da se vrati nazad u drugi deo sobe, gde spava Mateja.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su šaputale i smišljale kako da se Tara zavuče u krevet pored Mateje. Nakon nekoliko minuta, Simova je uspela u svojoj nameri i legla između Matijevića i Veska Đukića.

Pročitajte: PRAVI JE LJUBOMORNOM? Mateja NAMERNO ušao u krevet Ive Grgurić u boksericama, jorgan se pomerao, a Tara je RONILA SUZE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Mateja se u tom trenutku razbudio i video da Tara leži pored njega, a zatim se okrenuo i nastavio da spava, a i Simova je vrlo brzo zaspala. Da li će ova situacija promeniti njihov odnos, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Mateja Matijević

#Nina Babić

#Tara Simov

'