AKTUELNO

Neće im biti drago ako saznaju za ovo.

Voditelj Ognjen Amidžić je nekoliko puta večeras ulazio u ''Zadrugu 3'' kako bi obavio razgovor sa zadrugarima. Red je došao da novopečeni par Filip Đukić i Milica Kemez kažu šta imaju.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je iznela stav o Filipu, njihovom prvom poljupcu i odnosu sa Suzanom Ćubelom koja je otvoreno priznala da ima emocije prema Kemez.

Mislim da je dobar momak, iako dobijam drugačije glasine. Rekli su mi da se pazim. Neću da pričam ko mi je to rekao. Govore mi da nije za mene i tako te stvari. Filip je meni smešan. Morate to da Suzanu pitate. Rekla mi je da nisam mogla da izdržim ni 8 dana. Shvatila sam da nisam iz te priče - rekla je Milica, a onda je Ognjen pitao Filipa kakav odnos ima sa Suzanom, ali i šta misli o Dalili i Dejanu Dragojeviću:

Foto: TvPink Printscreen

Šta sad, trebalo je da se smuvaš sa njom je l? Nemam neki odnos sa njom. Bolje da mi je rekla kako stoje stvari. Sad kao odjednom ona dolazi i dobacuje. Dalila i Dejan su jedni van stola, a drugačiji su kad sednemo. Ja takve ljude nazivamo rijaliti debilima. Mnogo se manijače - govorio je Filip.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. Radulović

#Filip Đukić

'