AKTUELNO

Ispričala mu je svoje ljubavne brodolome, koji su ostavili večni trag.

Marko Janjušević Janjuš tokom večeri odlučio je da se sakrije od zadrugara i zapali cigaru koje je krio u donjem vešu. Naime, Janjuš je odlučio da to sakrije od svojih cimera, ali Milica Kemez je slučajno naletela na zadrugara.

Kada ju je video Janjuš je odmah promenio priču, kako je cigare dobio od majke, ali da nikome ne sme reći. Nakon što joj je izvadio cigaru iz donjeg veša, Milica i Marko su popričali o Filipu Đukiću prema kome Kemezova ima posebne emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da ti ne dam. Daću ti cigaru, ali da nemoj da kažeš nikome. Jeste da stoji na nekom nezgodnom mestu, ali nemoj da se ljutiš. Majka mi poslala, nemoj nikome da kažeš. Kako ti se čini FIća? - skrenuo je temu Janjuš.
Dobar je dečko, znam da prepoznam dušu. Ja sam imala dečka koji me je čekao, mi smo onda spavali, a onda me je ostavio - ispričala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga Milica se poverila Janjušu da je imala loše iskustvo u ljubavi i da je imala dečka koji ju je iskoristio, te su nastavili da prepričavaju njene ljubavne brodolome. Kemezova se otkrila i da ima tetovažu posvećenu bivšim dečku, sa kojim je želela da se venča, ali je crtež prepravila.

Janjuš je u jednom trenutku počeo da hvali Milicu, govoreći da izgleda kao prava s*ks bomba, da ima lepu zadnjicu i grudi.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'