AKTUELNO

Svi su je pažljivo slušali.

Učesnici treće sezone "Zadruge" po prvi put ove večeri nominiju svoje cimere, a moraju da odluče između Miljane Kulić i Mirka Gavrića. Marija Kulić, Miljanina majka, priznala je pred svima šta joj smeta kod svoje ćerke.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NIKAD GNUSNIJE UVREDE! Mina udarila na Kulićke, odmah je dobila POVRATNU: Umešao se i Lepi Mića, nastao je HAOS (VIDEO)

Tom prilikom Marija je rekla da je ranije više verovala Miljani i da se svađala sa ukućanima, budući da je svojoj naslednici verovala. Marija je kritikovala i Dražena Bakića koji se ranije posvađao sa Miljanom, a Kulićka je ovom prilikom nominovala Mirka Gavrića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da neću da je nominujem, jer je došla iz svojih razloga, ali bih volela da se menja u nekom boljem smislu. Meni je, kao majci i učesniku rijalitija, Miljana interesantnija kada se šali sa ljudima. Neću da pričam kako se ranije ponašala, slažem se sa tim da treba da iznese svoje mišljenje. Od nje svi očekuju promenu. Miljana ovde malo bira reči, ja kao majka mogu da kažem da ona ima dobru dušu i da je dobar čovek, ali da ume da izađe iz koloseka i pokaže svoju lošu stranu - govorila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ranije sam mnogo Miljani verovala, pokušavala je i nekoliko puta da izmanipuliše i meni priča priče u svoju korist. Ranije sam se svađala sa ljudima zbog nje. Samo tebi, Dražene, zameram one gluposti koje si govorio - ti kao muškarac da kažeš: "Ja ću da te udarim i bijem", svaka ti čast, doguraćeš daleko! Mirka nominujem! Mirko je meni posle onog sukoba ostao drag, odličan je za priču, sa njim bih mogla non-stop da pričam. On mi je kao drugarica u rijalitiju. Mirko, ti meni ne odgovaraš kao njen partner, smatram da si mi prijatelj - rekla je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marija Kulić

'