AKTUELNO

Stavili su tačku na svoj odnos.

Dragana Stojančević i Bane Čolak su poslednjih dana veoma prisni, ali ova atraktivna zadrugarka još ne želi da se upusti u priču sa njim, jer nije sigurna u svoja osećaja. Kako bi razjasnili svoj odnos, Drvo mudrosti ih je pozvalo u Rajski vrt kako bi sa njima porazgovarao o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je priznao da mu smeta ponašanje ove zadrugarke koja ne želi otvoreno da prizna osećanja.

Sinoć smo obavili razgovor i neke naše konstatacije se ne poklapaju, pa sam odlučio da se udaljim malo od nje - rekao je Bane.
Da se udalji malo od mene i približi nekoj drugoj - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mislio da smo mi nešto, ona kao da ništa nije bilo i kaže kako bi da budemo drugari. Ja sam tebe pokrio košuljom da se ne vidi da smo se poljubili - pričao je Bane.

Kako je Bane potencirao da su se poljubili, a Dragana to nije želela da prizna, došlo je do rasprave između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

On je sada našao novu devojku i provodi vreme sa njom. Samo smo se ljubili u oko i nos, nismo se poljubili u usta - pravdala se Stojančevićeva.
Meni nije potrebna Nataša Radan, a ni ti da bi ja ostao u rijalitiju. Ja ne mogu da kažem da smo drugari kad smo se poljubili. Priznaj da smo se poljubili - insistirao je Bane, ali nije dobio potvrdan odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Njihova rasprava se nastavila i po izlasku iz Rajskog vrta, a kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-prilogu.

D. B.

#Bane Čolak

#Dragana Stojančević

'