AKTUELNO

Mislila je da je niko neće čuti.

Iako se mnogo spekulisalo o odnosu Vladimira Tomovića i Tare Simov pred sam ulazak u rijaliti, on je ipak odlučio da je ignoriše i svu pažnju posveti Ivi Grgurić koja mu se na prvi pogled svidela.

Foto: TvPink Printscreen

Tara to nimalo nije očekivala, ali je odlučila da se povuče iako svi ukućani znaju da joj nimalo nije svejedno kada vidi Tomovića u ženskom društvu. Ono što je iznenadilo sve je potez Nine Babić, koja nije imala svoju posteljinu, pa je bila slobodna da pita Vladimira da sa njim deli njegov krevet.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarki je teško palo kada ih je videla, pa je Nini zamerila, jer ju je smatrala prijateljicom. Kako više nije mogla da skriva šta misli o tom postupku, požalila se Radetu Laziću i otvoreno mu priznala šta oseća.

Rekla sam joj da meni mnogo smeta što spava pored Tomovića i nije mi prijatno da gledam, ona meni kaže da se on njoj ne sviđa. Ja njoj klokoćem o njemu već pet dana i da samo ona to uradi... Znaš iz kog razloga sam ja u pravu? Iz razloga što se ja njoj žalim, žali se i ona meni. Da je ona meni rekla da joj se sviđa Rade, ja ti nikad ne bih prišla. I na sve to, ona to uradi posle tri dana. Poenta je da se ona meni samo nije posvetila i nije me ispoštovala - žalila se Tara.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'