AKTUELNO

Imaju buran odnos.

Novinarka u studiju imala je večeras pitanje i za Miljanu Kulić i Mirka Gavrića koji imaju veoma turbulentan odnos još iz druge sezone "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Miljana želela da vidi kako bi Mirku pristajale roze kikice Jelene Krunić, glasilo je pitanje novinarke u studiju, a zatim su Kulićeva i Gavrić počeli da pričaju o ovoj temi i svom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je Mirko obukao roze majicu, kao Jelenina kosa, mene je samo zanimalo kako bi Mirku, koji je lep čovek, stajala njena kosa. Mislim da bi mu to odlično stajalo. To bi bila dobitna kombinacija, za neku Zadrugoviziju. Mogao bi da bude Rasta i obuče tu majicu. Ja o Mirku imam visoko mišljenje, alfa mužijak! Mirko je meni nakon rođendana rekao da ću se zaljubiti u starijeg, kada je izigravao astrologa, i da će ući njegova žena. Mislio je na sebe. Ja sam poludela jer nisam želela da budem paravan, ja sam mu rekla: "Mirko, ja sa tobom nikada ne bih bila". Kao što poštujem Filipa Mijatova, tako i poštujem Mirka Gavrića. Mislim da je Mirko jedna divna dama, ups, gospodin! Ta žena što ga je ostavila, treba da je bude sramota - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se onesvestim... Miljana i ja smo u ljubavi kao pas i mačka. Ona i ja se volimo. Ja imam visoko mišljenje o njoj. Ja moram da se zahvalim na pozivu da budem prisutan na prvom rođendanu njenog sina. Bilo mi je jako lepo. Posle toga sam imao napad od Miljane, ali nisam reagovao. Ja imam puno kvaliteta i imam o sebi visoko mišljenje. Ja nisam zaljubljen, čak mislim da nije ni Miljana. Mnogo lažeš Miksi, ali te volim! Ja sam muškarac, glavom i bradom! Mogu to i da pokažem! - izjavio je Mirko.
Pa si našao na meni da pokazuješ! Kada se Sloba oženio sa Kijom, on se oženio sa Gagom. Kada se Gaga vratila iz Podgorice, ona ga je ostavila. Vidi se iz aviona kog je opredeljenja, preko mene je hteo da se pere! - dodala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

'