AKTUELNO

Zadrugari smatraju da je sukob nastao zbog Vladimira Tomovića.

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u "Zadruzi" postavljaju pitanja neće biti lako. Novinara je zanimalo da mu Tara Simov objasni odnos sa Filipom Mijatovim.

Foto: TvPink Printscreen

Tara je govorila kako se znaju odavno, ali se njihov odnos promenio nakon što je on spominjan u ''Zadruzi 2'' od strane Ane Korać kojoj je dobra prijateljica.

Ja znam Filipa dugo, bili smo okej. Ispao je baš haos kada su pričale ovde o njemu. Ana je žensko i pri srcu mi je. Juče kada sam ušla u studio, vi ste mi rekli da je pričao nešto o mojoj majci. Pričali smo, ja sam rekla šta sam imala. On je dobar kao hleb, ali možda sve ovo loše utiče na njega - rekla je Tara, a onda ju je novinar pitao šta je zamerila Ivi Grgurić:

Foto: TvPink Printscreen

Ništa lično, jesam par stvari zbog toga što se presvlačila ispred muškaraca. Zgodna je, ali ona samo pokazuje tu silikone, ne ide - rekla je Simov, a onda je došao red da svoje mišljenje iznese Iva:

Foto: TvPink Printscreen

Evo, sve me sramota. Imali smo mi problem i u karantinu, juče sam naslonila glavu na Tomovića, nastao je haos - rekla je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Filip Mijatov

'