AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Bivši zadrugari Dorotea Jovanović i Lazar Jeremić prokomentarisali su temu koja mesecima već intrigira javnost. Naime, ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Ane Korać i Davida Dragojevića i dalje nije jasan.

Poznato je da je Jovanovićeva bila u odličnim odnosima sa Subotićevom, te je otvoreno stala na njenu stranu, a potom je Lazar otkrio da se čuo sa Davidovom majkom, Biljanom Dragojević i tom prilikom otkrio nove detalje.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Jesam, neću reći da sam protiv nekoga, ali ću reći da sam za nju. Nedaleko od vas sedi osoba sa kojom ste bili dve godine i da vas onako najstrašnije izvređa, pa sigurno da bi vas povredilo. Dušice, ko sam ja da krivim bilo koga u toj priči? To je jako delikatna tema, situacija je previše komplikovana i najbolje je ne mešati se, ostaviti da to reše oni koji treba da reše - ispričala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

David je i te kako pričao lepe stvari o njoj, Aleksandra ništa nije priznala. Ja sam se čuo sa Biljanom, ona je nju podržavala, dok Aleksandra nije počela da iznosi detalje. Više krivim Aleksandru, jer je poznajem - tvrdio je Lazar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'