AKTUELNO

Đoganijevoj je bilo neprijatno da sluša sve, ali je prihvatila njeno iskreno mišljenje.

Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su prvi put posle nekoliko meseci otkad dele isti životni prostor u ''Zadruzi 2'', odlučile da porazgovaraju o svemu što je kvarilo njihov odnos. Njih dve su bile u žestokom sukobu posle prve sezone ''Zadruge'', ali je Đoganijeva insistirala na tome da njih dve daju šansu njihovom prijateljstvu.

Matora je iskoristila priliku da joj otvoreno kaže šta joj smeta kao i šta misli o njenom ponašanju kada je u pitanju njena veza sa Markom Miljkovićem, pa joj otvoreno rekla da ga ne voli kao čoveka.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se konstantno ponavljaš! Ja mnoge stvari neću da ti kažem, posvađale bi se. Muka mi je i od toga šta Mića priča. Šta god ja da kažem, tebi ne valja - počela je Matora.
Meni je neprijatno što imate takav odnos - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega ne volim kao čoveka. Ti nećeš moći da nas pomiriš nikad. Pitanje je kakav ćemo odnos imati napolju. To što smo on i ja imali napolju... Da Marko nije ušao ovde i ja, to ne bi stalo. Napolju bi to imalo ozbiljne razmere. Pre nego što se sve to izdešavalo, pušten je taj snimak na portalu. Ja tebi neke stvari prećutim i ne kažem - bila je iskrena Matora.
Ja sam se borila za sve ovo, ne mogu da ostavim tek tako. Meni je bitno da ti mene razumeš - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam utisak kao da ti mene lažeš, nema to veze sa tvojom vezom sa Markom. Svi smo se sažalili na tebe kad si plakala, ne sumnjam u to, otvorila si dušu. A onda sutradan ustaješ i onako bezobrazno. Tebi kao da je dosadno, pa se namerno svađaš - rekla je Matora.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

'